Profiel

chr zw

Als schilder, beeldhouwer en fotograaf onderzoek ik de kracht en het samenspel van licht, lijn en vlak. Daarbij hecht ik aan de vrijheid mijzelf tot uitdrukking te brengen en te vernieuwen zonder me al te veel te storen aan regels, ratio en hokjesgeesten. Dit om experiment, verdieping, expressie en intuïtie zo ruim mogelijk de kans te geven en zonder vooropgezet plan werk te laten ontstaan. Het resultaat dient een zekere spanning te hebben, waarmee ik de beschouwer niet alleen wil behagen, maar ook stof tot onbevooroordeeld nadenken wil meegeven. Als zodanig weerspiegelt het mijn filosofische achtergrond, reis- en werkervaring.

Mijn passie voor schilderen is in 2003 in Frankrijk ontstaan. In 2006 heb ik mij naast schilderen op beeldhouwen toegelegd en vanaf 2009 houd ik me ook bezig met fotografie. Behalve dat fotografie aansluit op schilderen en beeldhouwen, is de eigen dimensie ervan mij steeds meer gaan boeien. Door het combineren van mijn schilder- beeld- en fotografisch werk in exposities, komt niet alleen de samenhang van mijn werk goed tot zijn recht, maar  ontstaan weer nieuwe kunstwerken.


Links in het menu onder - contact - kunt u mij bereiken voor aankoop, huur, exposeren, opdrachten, informatie of prijzen van schilderijen, beelden of foto's.

 

Uitgebreid CV